Katie bij MAX & Catherine (verslag)

op .

(Geschreven door Lenie den Ouden)

Maandag 9 Oktober de grote dag,vandaag naar Katie toe bij “MAX&Catherine”

Om half elf was ik al aanwezig bij Catherine, terwijl ik een bakje koffie aan het drinken was hoorde ik Katie al repeteren.Ben de gang even opgelopen in de hoop dat er een deur open stond ,dan kon ik even een glimp naar binnen werpen of misschien wel naar binnen glippen JIk vroeg aan iemand van de studio of ik misschien een kijkje mocht nemen,Dit mocht jammer genoeg niet. Ik had een cadeautje meegenomen voor Katie en had gehoopt dat ik die persoonlijk aan Katie kon overhandigen.Ik heb dit aan diverse mensen verteld, in de hoop dat een ervan dit misschien aan Katie door zou vertellen. 
Half een ,eindelijk de show kan beginnen!!!

47:30 minuten zo lang zou de show duren, dus nog  #41 minuten wachten dan zou ze komen.
He he ,eindelijk is het dan zover Catherine kondigt Katie aan.
Ongelofelijk dat je dit van zo dicht bij mag meemaken.
Bij  Catherine zit 20 man in het publiek dit lijkt haast wel een privé optreden.
Katie zong live “It’s Only Pain” dit klonk geweldig!!!
Voor je het weet is het alweer afgelopenL ,ik vroeg nog of ik mijn cadeau aan Katie mocht geven ,maar ze vertelde me dat daar geen tijd meer voor was.
Ze wilde het wel aan Katie geven en misschien hoorde ik er nog iets van?

Ik bleef nog even staan wachten in de hoop Katie nog even te kunnen zien. Even later kwam iemand van de regie naar me toe gelopen en gaf me een handtekening van Katie + een bedankje erbij geschreven voor het cadeau. Heel erg leuk,maar ik had toch graag even met Katie willen praten,maar ja een mens kan niet alles hebben!!

We gingen na afloop toch nog even naar de artiesten ingang ,misschien hadden we het geluk dat we ze daar nog even konden zien. We stonden even te wachten toen er iemand van Catherine naar buiten kwam lopen met het verzoek aan ons dat Katie het heel erg druk had en of we haar niet wilde storen. Nog geen minuutje later kwam Katie naar buiten met een mobiele telefoon in haar handen ( een truukje om haar niet te storen??) en liep door naar de achterkant. Ik zag wel dat ze mijn doos waar ik het cadeautje in had gedaan mee nam!!

Zo snel als we konden hebben we een paar foto’s genomen, helaas niet zo scherp.


Even later kwam Alice van AW Productions naar ons toe gelopen en verontschuldigde zich dat ze het zo jammer vond dat we niet even met Katie konden praten. Het programma van Catherine was een half uur uitgelopen en Katie moest ook nog eerst iets eten en dan direkt door naar een interview met Hans Schiffers voor “Radio 2” en daarna naar Barcelona. Een heel druk programma dus.
We begrepen dit natuurlijk maar vonden het wel jammer dat ze ons niet even te woord kon staan.

Als troost vroeg Alice of we iets bij ons hadden om te laten signeren.Even later kwam ze terug met gesigneerde foto’s.

Ik vroeg nog aan Alice wat de geheime locatie was van Sky Radio, ze vertelde dat dit in Rotterdam was geweest en het was een SUPER OPTREDEN!!.

Ik vond dit helemaal niet leuk om te horen want ik heb net een reis van 3 uur achter de rug om Katie hier live te zien  in Hilversum en dan was ze gisteren in mijn woonplaats Rotterdam. En wie weet wel om de hoek?? (zal maar niet zeggen wat ik hiervan vind…..)

Als het goed is dan wordt dit concert nog uitgezonden via het internet.

Al met al het is voor mij zeker de moeite waard geweest om zo een lange reis te maken voor dit optreden van Katie bij Catherine,dit was toch een uniek optreden waar ik zeker nog vaak aan terug zal denken.


Lenie den Ouden