Ontmoeting met Katie in Amsterdam 8 December 2006

op .

Met een geweldig concert van Katie en haar band achter de rug kregen wij dankzij AW Promotions en natuurlijk ook de medewerking van het management van Katie de unieke gelegenheid om haar persoonlijk te ontmoeten.
Max en Alice van AW Promotions stonden ons na het concert al op te wachten en nadat zij ons voorzien hadden van een backstagepas werden wij naar boven geleid.
Er zat werkelijk nog geen 5 minuten tussen het einde van het concert en het moment dat daar ineens Katie voor ons stond die snel wat mensen begroette en direct naar ons toekwam.
Eerst maakten wij haar natuurlijk wat complimenten voor het geweldige concert wat zij zojuist gegeven had en ze nam deze met dank in ontvangst.
Er werd aan Katie door Alice uitgelegd dat wij de Nederlandse fansite deden van haar en zodra daar gelegenheid was zou ze dat haar eens laten zien.
Ze liet weten dat ze het erg warm had wat natuurlijk begrijpelijk was zo direct na het concert.
Ze was natuurlijk zoals ze zelf aan ons bevestigde ook wel vermoeid en ondanks dat nam ze ruim de tijd voor ons en poseerde zowel apart als gezamenlijk met ons voor de foto's en voorzag de nodige meegebrachte items van handtekeningen en onze namen.
Ondertussen vroegen wij haar hoe de stand van zaken was met een eventueel nieuwe cd.
Zij liet weten dat de verwachting is dat deze waarschijnlijk in December 2007 of wellicht Januari 2008 pas zal uitkomen.
Door het drukke jaar wat er nu bijna opzit is er nauwelijks gelegenheid geweest om dingen op te nemen en daarom zullen wij nog even geduld moeten hebben.
Nou daar hebben wij alle begrip voor natuurlijk.

Lenie zei tegen haar dat ze het geweldig vond dat ze dit maal ook piano speelde.
Zij vond het ook leuk en vertelde ons dat ze erg zenuwachtig was om nu tijdens de
concerten voor het eerst piano te spelen.

Ronald had voor haar een aantal cd's meegenomen van Lene Marlin die zij met veel dankbaarheid in ontvangst nam.
Er ging bij Katie niet meteen een belletje rinkelen maar Ronald vertelde dat zij o.a bekend was van het nummer Sitting down here en dat kwam Katie wel bekend voor.
Vroegen haar gelijk even of zij ook alle cd's van haar grote voorbeeld Eva Cassidy in bezit had en ze bevestigde dat dit het geval was.
Ruud had een cd van een andere favoriet van haar, David Bowie, meegenomen met daarop o.a een acoustische uitvoering van Life on Mars die zij recentelijk nog bij GOTV als favoriete clip toonde.
Lenie liet een hoesje signeren van haar New Pop concert opname en Katie reageerde met "what is this?" ze vond het namelijk een erg mooi hoesje en herrinnerde dit concert nog erg goed.
Ook de bandleden waren zo vriendelijk om deze van handtekeningen te voorzien.
Om Katie op Zaterdag niet weer het foutje te laten maken met het voorprogramma vertelden wij haar nog even dat niet de Storys maar Boris het voorprogramma deed.
Een kleine "oops" van Katie's kant was het gevolg en legden haar uit dat Boris aan de Nederlandse Idols had meegedaan.

Na dit alles was het tijd om afscheid te nemen en wensten haar veel succes morgen bij het 2e concert en bedankten haar nogmaals dat ze voor ons even tijd had vrijgemaakt.
Hebben Max nog even gevraagd hoe het kwam dat in Nederland exclusief de Shy boy single uitgebracht was en hij liet weten dat het merendeels de verdiensten van Alice waren geweest dat hier de single Shy boy / Have yourself a merry little christmas als echt geperste single was uitgebracht waar wij natuurlijk met z'n allen ook erg blij mee zijn want de verzamelaar wil toch altijd liever een echte single.
Hopelijk pikken ze het allemaal snel op bij de radiostations want zo met de kerst in het verschiet moet deze single wel een succes worden.

Rest ons natuurlijk nogmaals met name AW Promotions te bedanken voor het mogelijk maken van deze ontmoeting.
Het was in 1 woord fantastisch !!!!!!!

Ruud, Lenie en  Ronald

{yoogallery src=[/images/overige/3] width=[150]}
Foto’s ontmoeting