Katie solo in Amsterdam

op .

De theatershow van Ivo Niehe in Amsterdam, in een uitverkocht Carré theater gisteravond, bracht ons naast artiesten als Lucie Silvas en Liesbeth List de gast waar wij voor waren gekomen Katie Melua.
Na een korte introductiefilm, waarbij het publiek stukjes te zien kreeg van het Statoil Troll concert en de voorbereiding ervan evenals haar optreden bij Prins Pieter Christiaan, kwam Katie op het podium.
Ze had dit keer alleen haar gitaar meegenomen en bracht geheel solo 3 prachtige uitvoeringen ten gehore van: Nine Million Bicycles - When You Taught Me How To Dance en als laatste I Cried For You.
carre
 
Katie zei dat ze erg blij was weer in Amsterdam te zijn omdat zij het publiek in Holland altijd erg warm en hartelijk vindt.
Natuurlijk was het allemaal veel te kort voor ons als fans maar Katie liet het publiek in deze 15 minuten het beste van haar kunnen zien.
Het was dus wat je noemt een zeer geslaagde avond en nu maar weer wachten op een volledig concert van Katie en wat ons betreft mag dat zeker in dat prachtige Carré theater zijn.

De opnames van de theatershow wordt in 2 delen uitgezonden.
Het eerste deel wordt uitgezonden op 16 februari om 22:00uur op Nederland 1.
Zoals men ons eerder had medegedeeld zou Katie's optreden niet in deze uitzendingen getoond worden.
Maar wie weet en besluit men het toch nog uit te zenden in één van deze twee uitzendingen.
De opnamens worden zowieso ook gebruikt voor het interview dat later dit jaar uitgezonden wordt.

IMG 0543

Foto ©katiemeluafansite.nl

Meer foto's kunnen HIER terugevonden worden.
 
Ruud den Ouden